Indiferent de nevoile tale în materie de construcții, noi te putem ajuta.

SOLICITĂ O OFERTĂ!

Casele la roşu pe care le realizăm au la bază o construcţie  foarte durabilă, realizată din materiale premium şi implementate într-un design modern.

Echipa noastră se ocupă de tot ce ţine de ridicarea casei dumneavoastră, de la săpatul fundaţiei şi până la ultima țiglă pe acoperiş. Avem la dispoziţie toată experienţa şi uneltele necesare pentru ca proiectul dumneavoastră să fie dus la bun sfârşit.

O casă la cheie reprezintă o casă la roşu, cu finisaje și instalații.

Pe lângă casa la roşu, o casă la cheie cuprinde: finisaje exterioare şi interioare, geamuri, uşi exterioare şi interioare, instalaţii electrice şi sanitare.

Atunci când ne gândim la o curte sau suprafaţa pavată, primul lucru care ne vine în minte este aspectul plăcut şi rigid pe care acestea îl oferă.

Colaborările noastre cu designeri şi arhitecţi specializaţi vă aduc numeroase posibilităţi de asamblare estetică și durabilă, astfel încât dumneavoastră să fiţi pe depin satisfăcut.

Pavajele, de asemenea, mai au un avantaj ce merită menţionat: întreţinerea se realizează cu o foarte mare uşurinţă. Este suficient un jet de apă pentru a curăţa o curte pavată, iar elementele vor arăta la fel ca în prima zi.

Fiind unul din punctele forte, renovările şi finisajele au stat la baza firmei noastre încă de la început. Tocmai de aceea, satisfacţia este garantată.

Spaţiul în care locuiţi trebuie să vă ofere confort deplin şi un aspect ambiental care să vă facă ziuă mai frumoasă. Prin alăturarea de idei creative şi o atenţie deosebită la detalii, încercăm de fiecare dată ca încăperile la care lucrăm să surprindă clientul într-un mod plăcut.

Instalaţiile unei case sau clădiri au un rol esenţial în exploatarea la potenţial maxim al spaţiului în care locuiţi.

Este esenţial ca execuţia instalaţiilor să fie corectă şi bine organizată. Pe lângă serviciile premium şi cotaţiile corecte ale lucrărilor, garantăm functionabilitate 100% în ceea ce priveşte performanţa.

Pentru calitate maximă, materialele vor fi alese astfel încât să respecte normele şi condiţiile necesare unei funcţionari de lungă durată, la capacitate maximă.

Visaţi vara la un grătar şi o poveste alături de prieteni, în curtea dumneavoastră?  Grătarele noastre de grădină vă aduc visele mai aproape de realitate.

Grătarele noastre sunt realizate după stilul casei dumneavoastre, fie că vorbim de rustic sau modern. De asemenea, nu facem niciun compromis de la calitate, grătarele fiind construite din cărămidă specială ce oferă cele mai bune caracteristici de rezistenţă termică şi durabilitate în timp.

Punem la dispoziţie o gamă variată de modele de grătare de grădină şi de curte, variante pe care le putem modifica după cerinţele clientului.