Vrei să Construiești sau să Renovezi?

solicită o ofertă

Profesionalism și Creativitate

Lazăr Construct dispune de o echipă profesională, tânără şi dinamică. Atenţia la detalii şi serviciile premium pe care le oferim ne-au făcut să câştigăm încrederea clienţilor, iar de la an la an evoluţia noastră este în continuă creştere.

Obiectivul nostru îl reprezintă construcțiile de calitate și singuranța produsului final.

Punem accentul pe relațiile noastre cu clienții, formând prietenii de lungă durată și parteneriate la fel de stabile precum lucrările pe care le livrăm. Venim în ajutorul clienților cu sfaturi și soluții viabile, pentru a alege împreună cea mai bună soluție și pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Fie că este vorba de amenajarea unei curți sau ridicarea unei case, demonstrăm că eficiența şi performanța sunt valori accesibile, pe care le punem la dispoziţie cu profesionalism şi promptitudine.

Ce Spun Clienții Despre Lazar Construct

“Din lunga listă de oameni cu care am colaborat, voi sunteți printre puținii pe care îi putem recomanda și altora.”

VESA GHEORGHE VASILE • Director, A&A VESA
Firmă serioasă și eficientă; printre puținele firme care cunosc materialele foarte bine, au scule performante și găsesc soluții la orice problemă. Recomandăm și altora!
PRIMĂRIA COMUNEI BUTENI

Echipa Lazar Construct a dat dovadă de un profesionalism rar înâlnit și este singura echipă care mi-a oferit sentimentul de încredere maximă! Lazar Construct – Un Lucru Bine Făcut!

PAVEL CRISTIAN

Lazar Construct și echipa lor serioasă și harnică au lucrat foarte bine pe orice vreme, acoperind Biserica Ortodoxă din satul Dud cu tablă Lindab – acoperiș ce a fost grav afectat din pricina furtunii din 17.09.2017. Vă mulţumim pentru faptul că aţi executat lucrarea într-un timp record de 5 zile, cu o mare responsabilitate.

ACHIM GIANI • Preot, Parohia Ortodoxă Dud

Lazar Construct este singura firmă de construcții care mi-a depășit așteptările!

Sorin Curt

Totul porneste de la echipa: oameni de calitate, de cuvant si de incredere, punctuali. Restul vine de la sine. Lucrari de 10+.

Dascau Voicu

Parteneri

“Să amâni să iei o decizie, este tot o decizie!” Anonim

Cum vă putem ajuta?

Spune-ne câteva cuvinte despre proiectul tău și cu ce servicii te putem ajuta, iar noi vom reveni in maxim 24 ore cu un răspuns.

NUME *
PRENUME *
ADRESA EMAIL *
TELEFON

SUBIECT

DETALII DESPRE LUCRAREA DUMNEAVOASTRĂ *